Çankaya'da Sokaklar Kadınlara Emanet

Ankara’da Çankaya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan 150 işçi kadın, 8 Mart Dünya Kadınlar...

Ankara’da Çankaya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan 150 işçi kadın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde de boş durmadı.

Çankaya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışan ve kentin temizliğinden sorumlu olan 145 süpürgeci ve 5 temizlik aracı sürücüsü kadın, Çankaya’da cadde ve sokaklarda ellerindeki süpürgeleri ile temizlik yapıyor. Temizlik işçiliğinin yanı sıra sanatsal etkinliklerde de rol alan işçi kadınlar, belediye tarafından oluşturulan temizlik işçileri korusu ile tiyatro ve dans etkinliklerinde de bulunuyorlar. Çankaya sokaklarının emanet edildiği kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde de ellerinde temizlik malzemeleriyle sokaklardaydı. Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, zor şartlarda görevlerini sürdüren kadın temizlik işçilerine Kadınlar Günü dolayısıyla çiçek dağıttı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: