Çankaya'da Zabıtanın Denetimleri Aralıksız Sürüyor

Çankaya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler aralıksız sürdürdükleri denetimler kapsamında Kasım ayı boyunca toplam 864...

Çankaya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler aralıksız sürdürdükleri denetimler kapsamında Kasım ayı boyunca toplam 864 işyerini inceledi.

Çankaya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı esnaf denetim ekibi, Kasım ayında da işyerlerine düzenledikleri incelemeleri sürdürdü. Toplam 864 farklı işyerini denetleyen ekipler, 166’sının gerekli kurallara uyduğunu tespit ederken, 306’sına ihtarda bulundu. Ekipler, 293 işyeri hakkında ise tutanak tuttu.

Umuma açık eğlence yerlerinden markete, fırınlardan kuaförlere, seyyar satıcılardan oto galerilere kadar geniş bir yelpazede tarama yapan ekipler, 26 seyyar tezgahın yanı sıra, 34 megafon ve teraziye de el koydu. Seyyar satıcılık yaptığı için bir aracı otoparka çeken ekipler, 1850 kilogram gıda maddesini de imha etti. 208 çöp ve konteynır tebliğinde bulunan ekipler, atık toplayıcılarından aldığı 18 çuval kağıdı da Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı’na teslim etti. Yetkililer, halk sağlığını hiçe sayan ve çevre düzenini bozanlara yönelik denetimlerini aralıksız sürdüreceklerini söylediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: