Çankaya’dan Mamak’a Destek

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, CHP Mamak İlçe Başkanlığı’nın birlik ve beraberlik yemeğinde Mamaklılara seslendi.CHP...

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, CHP Mamak İlçe Başkanlığı’nın birlik ve beraberlik yemeğinde Mamaklılara seslendi.

CHP Mamak İlçe Başkanlığı tarafından önceki gün gerçekleştirilen birlik beraberlik ve yerel seçimlere hazırlık yemeği, Mamaklılara moral ve destek etkinliğine dönüştü. Başta CHP Genel Başkan Yardımcısı Sercer Ayata olmak üzere Ankara milletvekilleri, CHP Ankara İl Başkanlığı, CHP Çankaya, Keçiören, Altındağ, Sincan, Etimesgut, Pursaklar, Altındağ, Bala ilçe başkanlarının yer aldığı geceye Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık da katıldı. Etkinlikte önceki aylarda vefat eden CHP’li Mamak Belediye Meclis Üyesi Hayati Dinçdemir’in ailesine bir şükran plaketi takdim edildi. Geçmişten günümüze yaşayan tüm eski ilçe başkanları ve başta kadın kolları ve gençlik kolları olmak üzere yönetim kurulu üyelerine de bugüne dek partiye verdikleri desteklerden dolayı takdir plaketi sunuldu. Eski İlçe Başkanı Atilla Koçer’e şükran plaketini sunan Başkan Bülent Tanık, Çankaya Belediyesi’nin yaptığı projelerle Mamaklılara moral destek vermeye devam edeceğini söyledi. Mamak’ın Türközü’nden görülebilen Zafertepe İnsancıl Kentsel Dönüşüm ve 740 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen Bademlidere Rekreasyon ve Mesire Alanı projelerinin yeni toplumcu belediyecilik anlayışıyla örnek olarak gerçekleştirileceğini ifade eden Tanık, “Mamak’ın sınırında Abidinpaşa Köşkü’nde dalgalanan bayrağımızla Mamaklı seçmene moral destek vermeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki, iktidar hedefinde başarıyı partinin bütünlüğü adına belediyelerine sahip çıkan örgütler, partisinin onurunu ayakta tutmak için çalışan belediye yönetimleri getirecektir. Mamak’ta da bu anlayışla yola çıkarak yerel iktidarı yeniden kazanmayı hedefleyen sizleri kucaklıyor, saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Mamak’ta özlenen yerel seçim iktidarını yeniden kazanmak için iddialı olduklarını belirten CHP Mamak İlçe Başkanı Selahattin Emre ise, geceli gündüzlü bir çalışma içinde olduklarını belirterek, konuklarına teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: