Çankırı Belediye Başkanı Dinç, Pazarcı Esnafıyla Bir Araya Geldi

Çankırı’da faaliyet gösteren pazarcı esnafı ile bir araya gelen Belediye Başkanı İrfan Dinç, "Hesap sormak...

Çankırı’da faaliyet gösteren pazarcı esnafı ile bir araya gelen Belediye Başkanı İrfan Dinç, "Hesap sormak için değil, hesap vermek için geldik" dedi.

Çankırı Belediyesi tarafından düzenlenen istişare toplantıları kapsamında Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, ildeki pazarcı esnafıyla bir araya gelerek sorun dinledi. Uzay Düğün Salonu’nda yapılan toplantıya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Musa Çağlar, belediye başkan yardımcılar, belediye birim müdürleri ve esnaflar katıldı.

Pazarcı esnafından gelecek olan her öneriye açık olduğunu dile getiren Başkan Dinç, programa katılan esnaflardan susmayarak yaşadıkları problemler ve taleplerini kendisine iletmelerini istedi.

Reklam
Reklam

Pazarların halkın ortak malı olduğunu dile getiren Dinç, "Size ceza uygulama niyetinde değiliz ama lütfen pazarımıza sahip çıkalım. Çarşamba günleri kurulan pazarın ardından, orası savaş alalına dönüyor. Burada hem size, hem de bize görev düşüyor. Atıklarınızı herkes olduğu yerde bir poşete koysun, biz gelip oradan alalım. Pazar hepimizin ortak malı, bu konuda hem sizleri, hem de vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi.

Pazar Pazarı projesinin ihale edildiğini belirten Dinç, proje süresinin 100 gün olduğunu ve yakın tarihte pazar için çalışmalara başlanacağını belirtti.

Çankırı’nın değişime ihtiyacının olduğunu dile getiren Belediye Başkanı İrfan Dinç, "Biz bu değişim, bu gelişim uğruna tüm riskleri üzerimize aldık. Mesela temel sorunlarımızdan olan su sorunu. Eğer biz Güldürcek’ten o suyu getirmeseydik, şu an şehre haftada 3 gün su verebilecektik. Biz üzerimize aldığımız ağır yükün farkındayız ve ekibimizle birlikte bunu taşıyabileceğimize inanıyoruz. Herkesin malumu olduğu üzere şehirde güzel gelişmeler yaşanıyor" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Toplantıda bir pazarcının 'halkın içine, çarşı-pazar gezmelerine katılmıyorsunuz' sözleri üzerine Başkan Dinç, "Haklısınız bu benim önemli bir eksiğim. Ben buna özellikle zaman ayıracağım. Ayrıca bana bu öneriyi sunduğunuz için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: