Çankırı Belediye Başkanı Dinç, Ramazan Etkinleri Hakkında Bilgi Verdi

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, belediye olarak düzenleyecekleri Ramazan etkinlikleri ve şuan devam eden yaz...

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, belediye olarak düzenleyecekleri Ramazan etkinlikleri ve şuan devam eden yaz kursları hakkında basına bilgi verdi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç Ramazan ayında 30 gün boyunca Çankırı'nın değişik yerlerinde etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi. Ramazan ayı etkinliklerinin geçmişten günümüze kadar devam eden kültürel bağımızı temsil ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Dinç, Avrupalıların kültürümüzü ve geçmişle olan bağımızı yok etmek için var gücüyle çalıştığını ancak kendilerinin bu oyuna gelmeyeceklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Çankırılılar için durmadan çalıştıklarını ifade eden Dinç, Ramazan boyunca değişik mahalle ve sokaklarda Tuzsuz Delibekir, Keloğlan, Karagöz-Hacivat, meddah, tasavvuf gösterileri ve birçok etkinliğin olacağını belirtti.

İngilizce, gitar, bağlama, diksiyon, resim gibi toplamda 16 çeşit yaz kursları olduğunu ifade eden İrfan Dinç, kursların 2 Temmuz'da başladığını ve 14 Eylül'e kadar devam edeceğini açıkladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: