Çankırı Belediyesi iki yeni araç aldı

ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Belediyesi, iki yeni araç satın aldı.

ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Belediyesi, iki yeni araç satın aldı.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü'ne kombine kanal açma ve temizleme aracı ile Veteriner Müdürlüğü'ne frigorifik et nakil aracı alındı. Araçların toplam tutarının, 468 bin TL olduğu bildirildi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, yeni alınan araçlarla Çankırı Belediyesi'nin araç filosunu güçlendirdiğini belirterek, "Ekonomik ömrünü doldurmuş ya da hizmet verimi düşük araçların yerine en son teknoloji ile donatılmış yeni araçları halkımızın hizmetine sunuyoruz. Ayrıca çeşitli birimlerimizin ihtiyaç duyduğu 8 adet iş makinesi, kamyon ve aracı da kısa sürede hizmete sunacağız. Tüm araçlarımızı Devlet Malzeme Ofisi'nden alıyoruz. Halkımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: