Çankırı Belediyesi’nden Karne Şenliği

Çankırı Belediyesi, okulların yaz tatiline girmesi nedeniyle karne şenliği düzenledi.Şenliğe katılan AK Parti Çankırı milletvekili...

Çankırı Belediyesi, okulların yaz tatiline girmesi nedeniyle karne şenliği düzenledi.

Şenliğe katılan AK Parti Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve eşi Zeynep Dinç, Vali Vahdettin Özcan’ın eşi Leyla Özcan, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Dereli çocukların karne sevincine ortak oldular.

Güneş İlköğretim Okulu bahçesine kurulan oyun parkında palyaço ve animasyon gösterileri, yüz boyama gibi çeşitli aktivitelerle eğlenen öğrencilere belediye tarafından pamuk şeker ve macun şeker dağıtıldı. Çeşitli yarışmalarında düzenlendiği şenlikte dereceye giren çocuklara belediye tarafından hediyeler verildi.

Reklam
Reklam

Programda bir açıklama yapan Çocuk Meclisi üyeleri , "Bize kendimizi ifade etme fırsatı verdiğiniz, projelerimizde ve programlarımızda desteğinizi hiç esirgemediğiniz için size teşekkürü bir borç biliriz. Siz, bize güvendiniz; biz de bu güveni boşa çıkartmayacağız" diye yaptıkları konuşma Başkan İrfan Dinç’i duygulandırdı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz