Çankırı Belediyesi'nin 18 Ayda 18 Proje Çalışmaları Devam Ediyor

Çankırı Belediyesi tarafından başlatılan, 18 Ayda 18 Proje kapsamında Küçük Sanayi Sitesi Giriş Kapısı'nın kazı...

Çankırı Belediyesi tarafından başlatılan, 18 Ayda 18 Proje kapsamında Küçük Sanayi Sitesi Giriş Kapısı'nın kazı ve temel atma çalışmalarına başladı.

Çankırı Küçük Sanayi Sitesi'nin Eldivan yolu üzerindeki girişine, sanayi sitesini sembolize eden gösterişli bir giriş kapısı yapılmasına ilişkin projenin sözleşmesi imzalandı. Projenin, 2012 yılı Aralık ayında tamamlanması bekleniyor.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, göreve başladığı 2004 yılında ilk önemli çalışmalardan birinin Küçük Sanayi Sitesi'nin yol ve altyapısını iyileştirmek olduğunu hatırlatarak,"Biz sanayi esnafımızın ve buraya gelip giden vatandaşlarımızın rahat etmesi için Küçük Sanayi Sitesi'nin çehresini değiştirdik. Şimdi de sanayi girişine çok özel bir kapı yaptırıyoruz. Esnafımıza ve halkımıza şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: