Çankırı Esnaf Odası yöneticileri, AK Parti İl Başkanı Çivitçioğlu'nu ziyaret etti

ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Esnaf Odaları Birlik Başkanı Osman Karadeniz ve bağlı oda başkanları, AK Parti İl Başkanlığına seçilen Salim

ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Esnaf Odaları Birlik Başkanı Osman Karadeniz ve bağlı oda başkanları, AK Parti İl Başkanlığına seçilen Salim Çivitcioğlu'nu ziyaret etti.

Çivitcioğlu, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, amaçlarının Türkiye'ye hizmet ederek, onu layık olduğu yerlerde getirmek olduğunu belirterek, diğer illerde olan büyüme ve sosyal rahatlamanın Çankırı'da da yaşanması için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Esnaf Odaları ve diğer sivil toplum kuruluşları ile birlikte, Çankırı için yan yana gelmeleri gerektiğini vurgulayan Çivitçioğlu, yapılması gerekenlerin en iyisini yapmaları gerektiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Esnaf Odaları Birlik Başkanı Osman Karadeniz de Türkiye ve esnaflar için yapılması gereken tüm çalışmaların içinde olacaklarını bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: