Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş:

ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, "Üniversitedeki kadrolaşmamız siyasi ve ideolojik değil, akademik kadrolaşma

ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, "Üniversitedeki kadrolaşmamız siyasi ve ideolojik değil, akademik kadrolaşma şeklinde oldu" dedi.

Savaş, makamında düzenlediği basın toplantısında, üniversitenin kısa sürede büyük yol kat ettiğini dile getirerek, bu başarının bir ekip işi olduğunu söyledi.

Üniversitenin önemli işlere imza attığını belirten Savaş, "Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde iki şeyden dolayı gurur duyuyorum. Akademik kadrolaşmada, yetenekli hocalarla 200'e yakın sayıya ulaştık. Üniversitedeki kadrolaşmamız siyasi ve ideolojik değil, akademik kadrolaşma şeklinde oldu. Personel alımlarında torpil olmadı" dedi.

Reklam
Reklam

Kurucu Rektörlüğün kolay bir süreç olmadığını ifade eden Savaş, üniversitenin çalışmalarının hemen hemen herkes tarafından takdir edildiğini kaydetti.

Muhabir: Özgür Alantor/Sinan Özmüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: