Çankırı OSB Için TÜGİAD'a Yatırım Daveti

AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Çankırı sınırları içinde kurulacak ve Yeni Teşvik Paketi'nden maksimum düzeyde yararlanacak olan Çankırı Organize

AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Çankırı sınırları içinde kurulacak ve Yeni Teşvik Paketi'nden maksimum düzeyde yararlanacak olan Çankırı Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için Türkiye Genç İşadamları Derneği'ne (TÜGİAD) yatırım davetinde bulundu.

TÜGİAD'dan yapılan açıklamaya göre, derneğin Parlamentoyla İlişkiler Komisyonu Başkanı Ünal Pala ile beraberindeki heyet, AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz'le bir araya geldi.

Çankırı OSB'nin, Çankırı sınırlarında bir bölgeye kurulacağını anlatan Filiz, "Önümüzde bazı engeller vardı ama bu engelleri aştık. Sizlerden de yatırımcılar olarak bu konuda katkılarınızı bekliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Projeye ilgi duyduklarını belirten TÜGİAD üyeleri de konuyla ilgili hazırladıkları talep dilekçelerini Çankırı Valiliği'ne iletmesi için Hüseyin Filiz'e verdi.

Muhabir: Recep Demir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: