Çankırı Tso Seçimlerini Hayrettin Çelikten Kazandı

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası'nda 4 adayın yarıştığı seçimlerde 9 meslek grubunun 7'sini kazanan Hayrettin...

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası'nda 4 adayın yarıştığı seçimlerde 9 meslek grubunun 7'sini kazanan Hayrettin Çelikten güven tazeledi.

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimleri sonuçlandı. Yapılan seçim sonrasında mevcut başkan Hayrettin Çelikten 9 meslek grubunun 7'sini kazanırken, 1 meslek grubunu yeşil liste ile seçime giren Ahmet Gayret ve 1 meslek grubunda da bağımsız aday Eşref Ertuğrul ve Hüseyin Dizdar kazandı.

20 meclis üyesinin 16'sını kazanan Hayrettin Çelikten, demokratik bir seçim gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Çankırı için çalışmaya devam edeceğiz. En büyük sevincimiz seçimlerimizin sakin bir şekilde tamamlanması oldu. Oy oranımızı artırdık. Bize oy veren ve vermeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte meclis başkanımızı, yönetim kurulumuzu ve yönetim kurulu başkanımızı seçeceğiz. Çankırı'mız ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Reklam
Reklam

Çelikten, kent ekonomisini hareketlendirecek çalışmalar yürüteceklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: