Çankırı Tso’dan 500 Öğrenciye Kırtasiye Yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) işbirliğiyle il genelinde...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) işbirliğiyle il genelinde ilköğretim okullarında öğrenim gören 500 öğrenciye kırtasiye yardımı yapıldı.

Çankırı TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çelikten, "Her yıl olduğu gibi bu yılda, birliğimizle birlikte, eğitim ve öğretime yaptığımız katkılar devam ediyor. Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen 500 öğrencinin tüm kırtasiye ihtiyaçları karşılanmıştır. Bu tür yardımlarımız önümüzdeki yıllarda da artarak sürdürülecektir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitimine bir nebze olsun katkı yapabildiysek ne mutlu bize" dedi.

Reklam
Reklam

Ülkenin tarım ve sanayi ile kalkınabileceğini ifade eden Çelikten, eğitimli insanlara ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

Çankırı Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek ise anlamlı katkılarından dolayı TOBB ve ÇTSO’ya teşekkürlerini ileterek, “En karlı yatırım, insana yapılan yatırımdır” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: