Çankırı Valisi Özcan, Huzurevini Ziyaret Etti

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve eşi Leyla Özcan, İsmail Özdemir Huzurevi'nde kalan annelerin anneler gününü...

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve eşi Leyla Özcan, İsmail Özdemir Huzurevi'nde kalan annelerin anneler gününü kutladı.

Vali Vahdettin Özcan, huzurevinde kalan annelerin ellerini öpüp onlara gül hediye ederek 'Anneler Günü’nü kutladı. Yaşlılar ile uzun uzun sohbet eden Vali Özcan, huzurevi sakinlerinin sıkıntılarını dinledi. Vali Özcan’ın eşi Leyla Özcan da hasta oldukları için programa katılamayan yaşlıları hasta yataklarında ziyaret etti. Leyla Özcan sadece huzurevinde kalan annelere değil onlarla fedakârca ilgilenen huzurevinde çalışan annelere de gül hediye etti.

Reklam
Reklam

Çankırı Garnizon Komutanı Albay Tayyar Aydın da şehit ve gazi anneleri onuruna bir kahvaltı verdi. Huzurevi sakinleri de bu güzel günde kendilerini yalnız bırakmayan bütün misafirlere teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: