Çankırı Valisi Özcan, Üniversite Öğrencileriyletanıştı

ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Üniversitesi Vakfı tarafından burs verilen 37 öğrenciyle tanışma toplantısı yapıldı.

ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Üniversitesi Vakfı tarafından burs verilen 37 öğrenciyle tanışma toplantısı yapıldı.

Valilik Birlik Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Vali ve Vakıf Başkanı Vahdettin Özcan, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek ve öğrenciler katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Özcan, Çankırı Üniversite Vakfı olarak Çankırı Karatekin Üniversitesinde eğitim hayatlarını sürdüren 37 öğrenciye yardımda bulunduklarını ifade ederek, "Vakfımızın herhangi bir geliri yok. Kısıtlı imkanlarla bu bursları sizlere veriyoruz. Geçtiğimiz yıl 10 öğrenciye burs vermiştik, bu yıl bu sayıyı 37 yaptık. Sizlerin bize vereceğiniz en güzel hediye derslerinizde başarılı olmanız" dedi.

Reklam
Reklam

Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek ise, öğrencilerden sosyal sorumluluk projelerinde yer almalarını isteyerek, "Üniversite demek uygulama demektir. Onun için üniversitenizde bulunan kulüplerin yaptığı organizasyonlarda yer alın" diye konuştu.

Programın sonunda Vali Özcan, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Muhabir: Özgür Alantor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: