Çankırı'da Güzel Yazı Sergisi Açıldı

Çankırı'da 'Gönülden Kaleme Mevlana' isimli güzel yazı sergisi açıldı. Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED)...

Çankırı'da 'Gönülden Kaleme Mevlana' isimli güzel yazı sergisi açıldı.

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Çankırı Şubesi Güzel Yazı Kursu’na katılan kursiyerler tarafından hazırlanan 'Gönülden Kaleme Mevlana Sergisi' kent içinde bir alışveriş merkezinde düzenlendi. Açılışa Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Çankırı Şubesi Başkanı Zeynep Dinç, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Güzel yazı ve ebru ustası Ali Akgül, açılışta yaptığı konuşmada, eserlerin ebru üzerine güzel yazı işlenmesi ile ortaya çıktığını belirterek, ''Sergi için öğrencilerim 7 aydır çalışıyor. Bu gayretin sonucu olarak burada 53 farklı eserin ortaya çıktı. Öğrencilerime teşekkür ediyorum.'' şeklinde konuştu. Eğitime katılan kursiyerlere katılım belgeleri verildi. Serginin 22 Mayıs'a kadar açık kalacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: