Çankırı'da "kitap Kumbara" Uygulaması

Çankırı Valiliği ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Çankırı Şubesi işbirliği ile köy okullarına...

Çankırı Valiliği ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Çankırı Şubesi işbirliği ile köy okullarına kütüphane kurmak amacıyla kentin işlek cadde ve sokaklarına “Kitap Kumbarası” kuruldu.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada kampanya ile köy okullarına kütüphane kurmayı hedeflediklerini ve bu kapsamda kentin işlek cadde ve sokaklarına “Kitap Kumbarası” kurduklarını söyledi.

Kendisinin de Çankırı'nın ilk belgesel romanı olan "Hamuşan" isimli kitabı kumbaraya atarak, kampanyaya destek verdiğini anlatan Vali Özcan, kitap özlemi çeken öğrenciler için duyarlı vatandaşlardan destek istedi.

Reklam
Reklam

Bilinçli bir gelecek için kitap okumanın önemine değinen Özcan, kampanyanın amacına ulaşana kadar devam edeceğini vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: