Çankırı'da YGS Şampiyonları Maltepe'den

Çankırı’da 20 yıldır eğitim-öğretim hizmeti veren Özel Maltepe Dershaneleri, her yıl olduğu gibi bu yıl...

Çankırı’da 20 yıldır eğitim-öğretim hizmeti veren Özel Maltepe Dershaneleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da YGS’nin tüm puan türlerinde Çankırı 1.si çıkararak başarı geleneğini bozmadı.

Özel Maltepe Dershanesi öğrencisi Serra Nur Çağlar, YGS’nin tüm dallarında il 1.si ve YGS-5 alanından aldığı 484.305 puanla Türkiye 253.sü olarak büyük bir başarıya imza attı. Dershane Müdürü Cüneyt Polat, il birincisi Serra Nur Çağlar, ikinci Muhammed Ceylan ve üçüncü Elif Nur Torlak’ı altınla ödüllendirdi.

Müdür Polat, “Öğrencilerimizin başarısında emeği geçen ailelere, dershanemiz öğretmenlerine ve okul öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Elde edilen derecelerle, başarımızın tesadüf olmadığı bir kere daha görülmüş oldu.” dedi.

Reklam
Reklam

YGS–5 puan türünde Türkiye 253.sü ve tüm alanlarda Çankırı 1.’si olan Serra Nur Çağlar ise “Bu başarıyı kazanmamda emeği geçen başta ailem olmak üzere dershane ve okul hocalarıma teşekkür ediyorum. Dershanemiz tarafından uygulanan sistemli çalışma programları, kaliteli yayınlarla sınava hazırlanmam ve rehber hocamın yönlendirmeleri bana başarıyı getirdi. Ayrıca dershanemin yapmış olduğu Türkiye geneli denemelerle Türkiye’de ki seviyemi görme imkânına sahip oldum. Bu da eksiklerimi tamamlama imkânı sağladı.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: