Çankırılı sağlıkçılar dernek çatısı altında bir araya geldi

Çankırı’da sağlık sektöründe çalışan kişilerin bir araya gelerek kurduğu Çankırı Sağlıkçılar Derneği (ÇASAD) düzenlenen programla...

Çankırı’da sağlık sektöründe çalışan kişilerin bir araya gelerek kurduğu Çankırı Sağlıkçılar Derneği (ÇASAD) düzenlenen programla faaliyete geçti.

Özel Namık Tanık Kolej’inde gerçekleştirilen açılış programı kokteyl ile başladı. Programa Çankırı Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Karakoç, ÇASAD Başkanı ve Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Opr. Dr. İsmail Çağatay Topçu, Çankırı Özel Karatekin Hastanesi Hastane Müdürü Önder İzmirlioğlu, çok sayıda doktor, hemşire ve sağlık sektöründe çalışan kişi katıldı.

Reklam
Reklam

Açılış konuşmasını gerçekleştiren ÇASAD Başkanı İsmail Çağatay Topçu, “Amacımız birlik beraberlik dahilinde insanın olduğu her yere fedakarca ve gönüllü hizmet götürmek. ‘İnsanın olduğu her yerde’ slagonu ile Uluslararası Sağlık Federasyonu (USAF) çatısı altında Çankırımıza, Türkiye'ye, dünyaya şifa ellerimizi uzatacağız.” dedi.

Çankırı Sağlık Müdürü Mehmet Karakoç ise ÇASAD’ın kurulmasının önemine değindi. Karakoç, sağlık çalışanlarının bu türlü sosyal etkinlikleri ile birlik ve beraberliklerinin artacağını ifade etti.
Açılışa USAF kurucu üyelerinden Prof. Dr. Murat Karaşen de katıldı. Karaşen, USAF’ın yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında açılışa gelen sağlıkçılara bilgi verdi. Programın sonunda ÇASAD Başkanı Dr. İsmail Çağatay Topçu, uzun yıllar hizmet veren hemşirelere teşekkür plaketi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: