Çankırı'ya Yeni Organize Sanayi Bölgesi Kurulacak

AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Sanayi Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ü ziyaret etti. Çankırı'nın...

AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Sanayi Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ü ziyaret etti. Çankırı'nın Orta ilçesine yeni bir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması için Bakan Ergün'den söz aldığını ifade eden Filiz, "Ortanın makus talihine ilk neşteri vuracağız ve Orta'da yeni bir sanayi alanı kurarak, bölgeye yeni yatırımcılar gelmesini sağlayacağız." dedi.

Petlas Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özcan, İş Adamı Mehmet Güneş, Sumıtomo Rubber Industrıes Ltd Ceo'su Norifumi Fujimoto ve İşadamı Naser Alim ile birlikte Bilim, Sanayi Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ü ziyaret ettiklerini dile getiren AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Orta'ya kurulması planlanan OSB ile ilgili son aşamaya geldiklerini ve Bakan Ergün'den konuyla ilgili söz aldıklarını açıkladı.

Reklam
Reklam

Orta ekonomisinin gelişebilmesi için bir sanayi alanına ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Filiz, "Orta sahipsiz değildir. Çankırı'mızın her köşesini olduğu gibi, Orta ilçemizi de ayağa kaldırmak için ne gerekiyorsa yapacağım. Bu kapsamda Orta ilçemize organize sanayi bölgesi yapılması için girişimlerde bulunmuştum. Artık çalışmalarda sona gelindi. Ortalı hemşehrilerime OSB müjdesini vermenin zamanı geldi" diye konuştu.

Milletvekili Hüseyin Filiz, "Ortanın makus talihine ilk neşteri vuracağız ve Orta'da yeni bir sanayi alanı kurarak bölgeye yeni yatırımcılar gelmesini sağlayacağız. " dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: