Canlı yayında hamile kaldı

'Biri Bizi Gözetliyor' yarışması 'Big Brother', hâlâ İngiltere'de popülerliğini devam ettirirken, Sophie isimli yarışmacının canlı yayında hamile kaldığı iddia ediliyor.

Bir ara ülkemizde de ilgiyle izlenen 'Biri Bizi Gözetliyor' yarışması 'Big Brother', hâlâ İngiltere'de popülerliğini devam ettirirken, Sophie isimli yarışmacının canlı yayında hamile kaldığı iddia ediliyor.

İngiltere'de hala yayınlanan Biri Bizi Gözetliyor kıvamındaki Big Brother programının 9'uncu sezonunda, iç çamaşırı mankeni Sophie ve İrlanda'dan katılan Kris'in bundan 3 ay önce canlı yayında seviştiği iddia ediliyor.

İddialar bununla da sınırlı değil. Sophie'nin büyüyen karnı ve göğüsleri, genç kadının hamile kaldığı yönündeki dedikoduları güçlendiriyor. Kris'in elenmesiyle bir süre yalnızlık çeken Sophie, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmıyor. Eğer iddialar doğru çıkarsa, Sophie, dünyada canlı yayında hamile kalan ilk kadın olacak. İngiltere'nin en ünlü iç çamaşırı mankenlerinden biri olan Sophie Leads, 4 Haziran'da birlikte eve girdiği arkadaşı Kris ile burada bir aşk yaşamaya başladı. İkili canlı yayında da birçok geceler birlikte olduklarını açıkladı.

Reklam
Reklam