Canon ilginç bir patent aldı!

DSLR fotoğraf makineleri konusundaki başarısını günden güne pekiştiren Canon yeni aldığı patent ile dijital fotoğraf dünyasını farklı bir boyuta geçirmeyi hedefliyor.

Önümüzdeki günlerde Canon’un DSLR makinelerinin ekranları üzerinde internet ve ağ bağlantısı ikonlarını göreceksiniz. Evet yanlış duymadınız yeni Canon DSLR fotoğraf makinelerinin kablosuz internet bağlantısı olacak. Giriş ve orta seviye fotoğraf makinelerinde gördüğümüz bu bağlantı türü artık üst seviye makinalarda da kullanılmaya başlayacak.

Tabii ki Canon’un bu özelliği desteklemek için kullanıcı özellikler hakkında henüz bir bilgi yok. Fakat Canon’un gelecekte kullanıcıların beğenisine sunacağı profesyonel makineleri muhtemelen son zamanlarda oldukça popüler olan sosyal ağlarla entegre olacak ve çektiğiniz bir fotoğrafı sosyal ağalara direkt yükleyebileceğiniz gibi bulut bilişim teknolojisinden yararlanarak bir fotoğrafı bulut üzerindeki bir alana da atabileceksiniz.

Reklam
Reklam

Tabii ki yapabilecekleriniz bunlarla sınırlı değil. Bakalım Canon bu yeni özellik ile birlikte kullanıcılara neler sunacak. Hep beraber bekleyip göreceğiz. Muhtemelen bu özellik Canon’un 650D adını verdiği makinesinde hayat bulacak.

[

](http://www.scroll.com.tr/intel-sayfa/dell-ve-hp-de-ultrabook%E2%80%99lariyla-geliyor/)