Canon’dan 35x Zoom’lu SX40HS

Canon güçlü, ultra zum özellikli kompakt kamera serisine yeni bir model daha ekledi.

35x ultra geniş açılı zum özellikli lens ile tam manüel kontrol ve Full HD film çekimini birleştiren PowerShot SX40 HS DSLR’nin esnekliği ve kontrol yeteneği ile geniş odak aralığının çok yönlülüğünü kompakt bir gövdede bir arada isteyen fotoğrafçılar için ideal bir cihaz.

Yüksek görüntü kalitesi sunan PowerShot SX40 HS, Canon’un yeni DIGIC 5 görüntü işlemcisine sahip ilk PowerShot modelleri arasındadır. Bu yeni işlemci HS Sisteminin performansını arttırıyor ve gelişmiş çekim özellikleri sunuyor. Ayrıca Full HD (1080p) film çekimini destekliyor. Yeni Akıllı IS teknolojisi aynı zamanda sabit görüntülerin keskin olmasını ve video görüntülerinin yumuşak ve net olmasını sağlıyor.

Reklam
Reklam

PowerShot SX40 HS son derece çok yönlüdür, piyasadaki en güçlü Zoom kapasitesi sayesinde yakındaki ve uzaktaki nesneleri mükemmel netlikte görüntülüyor. Cihazda Canon’un profesyonel lensleri kullanılıyor. PowerShot SX40 HS’nin çok yönlü 35x zum’u, odaklanırken Ultrasonik ve Voice Coil Motorları ile hızlı ve sessiz çalışıyor. 24 mm ultra geniş açıya kadar çıkarak 840 mm’lik maksimum telefoto aralığı sağlayan cihaz, kullanıcıların ilgi çekici manzaralarda uzak mesafeden geniş açılı fotoğraflar çekmesine olanak sağlıyor.

4,5 kademeli optik Görüntü Sabitleyici yeni Akıllı IS teknolojisi ile geliştirilmiştir. Bu teknoloji görüntüleme durumunu belirliyor ve yedi olası mod arasından en uygun görüntü sabitleme ayarını otomatik olarak uyguluyor.

[

****](http://www.scroll.com.tr/58835/canondan-35x-zoomlu-sx40hs/)