Canpolat halk günü toplantısında vatandaşlarla görüştü

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, mayıs ayı halk günü toplantısında bir araya geldiği vatandaşların istek, önerilerini dinledi.Haliliye Belediyesi tarafından her ayın ilk cuma günü düzenlenen halk günü toplantısı, nisan ayında da Haliliye Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, mayıs ayı halk günü toplantısında bir araya geldiği vatandaşların istek, önerilerini dinledi.
Haliliye Belediyesi tarafından her ayın ilk cuma günü düzenlenen halk günü toplantısı, nisan ayında da Haliliye Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi. Haliliye Belediyesi’nin hizmet alanında olan taleplerle ilgili toplantıda hazır bulunan birim müdürlerine talimat veren Canpolat, belediyenin hizmet alanında olmayan çalışmaların da takip edilmesini istedi.
Halk Günü Toplantısına ilişkin açıklama yapan Canpolat, “Haliliye Belediyesi olarak her ayın ilk Cuma gününü Halk Günü Toplantıları olarak ilan etmişiz ve bu toplantılarda tüm vatandaşlarımızı burada misafir ediyoruz. Müdürlerimiz, başkan yardımcılarımız ile birlikte vatandaşlarımız ile bire bir görüşüp, ilgili ve yetkililerin müdahil olması gereken konularda da talimatlarımızı veriyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. İnşallah, gelecekte de bu toplantılarımızın sayısı artarak, devam edecektir. Biz biriz, beraberiz. Amacımız, halkımızın mutluluğu, refahı, huzuru. Bu gaye doğrultusunda tüm birim müdürlerimiz, personellerimiz, başkan yardımcılarımız, teşkilatımız ile birlikte halkımızın huzuru ve mutluluğu için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Halk Günü Toplantımıza gelen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz