Çansera Kent Bahçesi Çalışmaları Devam Ediyor

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, çalışmaları denetlemek için bölge gezilerine devam ediyor.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, çalışmaları denetlemek için bölge gezilerine devam ediyor.

Çansera Kent Bahçesine gelen Başkan Tanık, yürüyüş yolunda semt sakinleriyle sohbet etti. Yurttaşlarla sohbetin ardından seradaki çalışmaları yerinde inceleyen Tanık, iki aylık süreçte 270 bin çiçek üreten bahçıvanları tebrik ederek, sezon sonuna dek 500 bin hedefinin çok rahat geçileceğini ifade etti. Çankaya'da park ve ortak kullanım alanlarına kendi olanakları ve işçilerin gayretiyle ürettikleri mevsim çiçekleri ve fidanları dikmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Başkan Tanık, seradan çalışma odasına dikmek üzere çiçek seçti.

Reklam
Reklam

Bahçedeki yapım çalışmalarını da inceleyen Tanık, alandaki salkım söğütlere özen gösterilmesini ve korunmasını rica etti. Şantiye çalışanlarıyla bir salkım söğüt altında kahvaltı yapan Tanık, yaz aylarında hizmet vermeye başlayacak olan Çansera Kent Bahçesi'nin Ankaralıların severek kullandığı piknik, konser, spor etkinliklerinin de yapıldığı bir mekan olacağını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: