Çanta Hırsızı Genç Kadın Cezaevi Ziyaretinde Yakalandı

Samsun'da bir bayanın bebek arabasındaki içinde altın bulunan çantayı çaldığı iddia edilen sabıkalı yankesicilik zanlısı...

Samsun'da bir bayanın bebek arabasındaki içinde altın bulunan çantayı çaldığı iddia edilen sabıkalı yankesicilik zanlısı genç kadın, cezaevindeki bir akrabasını ziyarete gidince polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, İlkadım ilçesi Ulugazi Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yankesicilik yöntemiyle hırsızlık suçundan çok sayıda suç kaydı ve sabıkası bulunan G.G.(26), yanında akrabası E.N.G.(14) adlı kızla birlikte caddede yürüyen G.B.(38) adlı kadını takibe aldı. Uzun bir süre söz konusu kadının peşinde yürüyen G.G., bebek arabasındaki çantayı çalıp kaçtı.

Reklam
Reklam

G.B., yeni aldığı 5 adet altın yüzüğün çalınan çantasında bulunduğunu belirterek polise şikayette bulundu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkarak hırsızlık olayını G.G.'nin gerçekleştirdiğini ve E.N.G.'nin de kendisine yardım ettiğini tespit etti. Samsun kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan bir yakınını ziyarete giden G.G., Hırsızlık Bürosu ekipleri tarafından yakalandı. G.G. yakalanınca olay sırasında yanında bulunan E.N.G. de gözaltına alınarak Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Sorgusu tamamlanan G.G., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren G.G., serbest bırakıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: