Çanta hırsızları güvenlik kamerasına yakalandı

KOCAELİ (İHA) - İzmit Halk Eğitim Merkezi'ne giren 2 kişi, boş buldukları odadaki çantayı çaldıktan sonra güvenlik kamerası yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İzmit Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Murat Kanmaz, masasının çekmecesine koyduğu çantasını masanın üzerine bırakıp bir başka odaya geçince, hırsızlar masanın üzerinde buldukları çantayı çalıp kayıplara karıştı. Müdür Yardımcısı Kanmaz, "Çantamı çekmeceden çıkardım. Daha sonra masanın üzerinde bıraktım. Bu sırada belki de yanımdan geçen şahıslar odaya girip çantayı alıp çıkmışlar. Çantamda normalde cüzdanım da bulunurdu. Ancak o an sigara almak için dışarı çıktığımda cüzdanımı da yanıma almıştım. Çantamda dişçiye vereceğim 200 YTL ve alyansım vardı. Odaya döndüğümde çantanın yerinde olmadığını görünce olayı polise bildirdim" dedi.

Reklam
Reklam

Hırsızların binaya giriş, çıkış görüntülerinin olduğunu söyleyen Kanmaz, "Ancak odada güvenlik kamerası olmadığı için çantayı aldıkları an yok. Hırsızların içeri girerken elleri boş. Fakat çıkarken ellerinde çanta olduğu belli. Çantam boş olarak olaydan bir süre sonra polisler tarafından bulundu. Üzüldüğüm nokta ise böyle genç insanların çalışmak yerine kötü yolları tercih etmesi. Bundan sonra daha dikkatli olacağım" diye konuştu.

Güvenlik kamerası görüntülerini izleyen polis ekipleri, hırsızlık olayını gerçekleştiren 2 kişinin yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı.