Capello'dan maç sonrası "orta parmak" işareti

Polemiklerin bitmediği Real Madrid'de bu sefer maç sonrası orta parmağını havaya kaldırarak, kendisini istemeyen 2 taraftara işaret yapan Real Madrid Teknik Direktörü Fabio Capello, büyük tepki topladı.

La Liga'nın 18. haftasında sahasında oynadığı maçta Real Zaragoza'yı 1-0 yenerek 2 haftalık galibiyet özlemine son veren ve şampiyonluk yarışında Barcelona ve Sevilla'nın kaybetmesiyle bir anda umutlanan Real Madrid'de İtalyan teknik adamın ne kadar dolu olduğu maç sonunda ortaya çıktı.

Hafta içinde Beckham, Ronaldo, Cassano'yu kadrosunda artık görmek istemediğini net bir dilde açıklayan ve basına kısıtlama gibi takıma yeni disiplin kuralları getiren Capello, Santiago Bernabeu Stadı'nda açılan bazıpankartlarda eleştirilirken, buna cevap olarak 1-0 kazandıkları maçın tamamlanmasıyla birlikte hararetli bir şekilde orta parmağını seyircilere doğru kaldırarak tepkisini gösterdi.

Reklam
Reklam

Capello'nun şık olmayan hareketi televizyon kameraları ve fotoğrafçılar tarafından görüntülenirken, İtayan teknik adam basın toplantısında "özür dilediğini" açıklamak zorunda kaldı. Capello, "Buraya geldiğim günden beri yedek kulübesinin arkasında olan 2 taraftar sürekli bana hakaret ediyor. Bu hareket onların ikisineydi, ama Real Madrid Teknik Direktörü olarak özür diliyorum" dedi.

İtalyan teknik adam, 10 yıl önce de Real Madrid'de görev yaptığında aynı 2 kişinin kendisine hakaret ettiğini savundu.

İspanyol basını ise Capello'nun tepkisinin sadece 2 taraftara olmadığını yazdı.