Çardak İlkokulu'na Kitap Ve Bilgisayar Desteği

ÇANAKKALE (A.A) - Çardaklıyız Biz Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültürel Gelişme Derneği, Çardak İlkokulu'na 350 kitap ve 2 bilgisayar desteği

ÇANAKKALE (A.A) - Çardaklıyız Biz Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültürel Gelişme Derneği, Çardak İlkokulu'na 350 kitap ve 2 bilgisayar desteği sağladı.

Derneğin kurucu başkanı Ahmet Acar, okulda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, derneklerinin yaklaşık 1,5 yıl önce internet vasıtasıyla kurulduğunu ve 795 üyeye ulaştıklarını söyledi.

Çardak'ta bazı öğrencilere burs sağladıklarını belirten Acar, "Bunun ardından Çardak İlkokulu'nun kütüphanesini genişletme fikri oluştu. Bu kapsamda okulumuzun kütüphanesine 350 kitap ve 2 bilgisayar bağışladık. Amacımız, Çardak'ın ekonomik ve kültürel anlamda gelişmesine yardım olabilmek" dedi.

Reklam
Reklam

Milli Eğitim Müdürü Ali Kocabaş ise dernek yöneticilerine sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür etti.

Okul Müdürü Mehmet Veysi Ay, okulun kütüphanesini halka açma projeleri bulunduğunu ve bunu gerçekleştireceklerini kaydetti.

Muhabir: Ercan Özçetin / Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz