Çardak top oynayan öğrencilerin üzerine düştü: 4 yaralı

Ümraniye'de top oynamaya hazırlanan çocukların üzerine fırtına sırasında demir çardak düştü. Yaralanan 4 öğrenci hastaneye...

Ümraniye'de top oynamaya hazırlanan çocukların üzerine fırtına sırasında demir çardak düştü. Yaralanan 4 öğrenci hastaneye kaldırıldı. Durumları ciddi olan 2 öğrenci Özel Erdem Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Olay saat 13.30 sıralarında Çakmak Spor Tesisleri'nde meydana geldi. Maç yapmak için toplanan çocuklar, aniden bastıran fırtana nedeniyle devrilen demir ayaklı çardağın altında kaldı.Yaralanan Çakmak İlköğretim Okulu öğrencileri, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Başlarından yaralanan Muhammed Alaattin Bayram (14) ve Ramazan Sarıdağ (14) de Özel Erdem Hastanesi'ne sevk edildi. Durumları ciddi olduğu öğrenilen 2 öğrenci yoğun bakıma alındı.

Reklam
Reklam

Yaralı öğrencilerin arkadaşları ve aileleri hastaneye koştu. Hastane bahçesinde endişeli bir şekilde gelecek iyi haberleri bekleyen yaralı öğrencilerin aileleri, kazanın tedbir alınmaması nedeniyle yaşandığını iddia etti. Oğlunun yoğun bakımda olduğunu belirten baba Murat Bayram, "Oğlum fırtına sırasında devrilen çardağın altında kalmış. Yanında başka arkadaşları da varmış. Benim oğlumun durumu biraz daha iyi. Ama arkadaşının durumu ağır. Normalde devrilmemesi gereken birşey. Ama tedbir alınmadığı için bunlar başımıza geliyor.' dedi. Olay sırasında yaralı abisini kanlar içinde yerde gördüğünü belirten Salih Bayram, gözyaşları içinde o anları anlattı. Bayram, 'Birden rüzgar çıkınca üzerimize devrildi. Abimin altında kaldığını gördüm. Üzerinden kaldırmak istedim ama gücüm yetmedi. Sonra büyükler gelip onları kurtardı. Başından kanlar akıyordu." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz