Çardak'ta Yıl Sonu Etkinlikleri

ÇANAKKALE (A.A) - Lapseki Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Çardak beldesinde açılan kurslarda başarılı olan kursiyerlere belgeleri verildi.

ÇANAKKALE (A.A) - Lapseki Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Çardak beldesinde açılan kurslarda başarılı olan kursiyerlere belgeleri verildi.

Çardak Spor Kulübü Lokali'nde düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Lapseki Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Akman, törende yaptığı konuşmada, merkez olarak Çardak beldesinde açtıkları 768 saatlik makine nakışı kursunu 13 kursiyerin başarı ile tamamladığını söyledi.

Giyim branşında ise kadın üst giysileri dikimi kursunda 11 kursiyerin başarılı olduğunu belirten Akman, "Türk Bayrağı dikimi kursunda ise 12 kursiyer başarılı olup belge almaya hak kazandı. El nakışları alanında tel kırma kursunda da 9 kursiyer başarılı olmuştur" dedi.

Reklam
Reklam

Kursiyerler belgelerini Lapseki Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı, Çardak Belediye Başkanı Basri Ulaş, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kocabaş, İlçe Jandarma Komutanı İbrahim Çoban, Emniyet Müdürü Murat Sarı, Milli Eğitim Şube Müdürü Hakkı Biçer'den aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: