Carlos: "3-0 kazanırlar diye bekliyordum"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'un imza gününe taraftarların ilgisi büyük oldu. Bostancı'da bulunan Fenerium outlet mağazasında gerçekleştirilen imza gününe, Fenerbahçeli taraftarların ilgisi yoğun olurken, caddede de trafik kilitlendi.

Roberto Carlos'tan imza alabilmek ve birlikte fotoğraf çektirebilmek için mağazanın önünde toplanan çok sayıda taraftar, belirli periyotlarda, sırayla içeri alındı. Kapı önünde bekleyen ve sıranın kendilerine gelmesini bekleyenler ise izdihama neden oldu.

Reklam
Reklam

Roberto Carlos'un imza günü yaptığı mağazanın bulunduğu ana caddenin her iki yönüne de çift sıra araç park edilmesi nedeniyle trafik önemli ölçüde etkilendi. Yolda gidiş ve geliş birer şeritten yapılmaya çalışılırken, her iki yöne de uzun bir araç kuyruğu oluştu.

ARABASI DA GÖZDE OLDU
Rosberto Carlos'un imza gününe gelirken kullandığı arabası da taraftarların ilgisinden nasibini fazlasıyla aldı. Laborghini marka spor otomobili yakından incelemek için adeta birbirleriyle yarışan taraftarlar, arabanın önünde de poz vererek, fotoğraf çektirdi.

CARLOS: "MİLLİLERİN 3-0 KAZANMASINI BEKLİYORDUM"
Brezilyalı yıldız, gruptaki son maçında dün Bosna Hersek'i 1-0 yenerek Avrupa Şampiyonası finallerine katılma hakkı kazanan (A) Milli Futbol Takımı'nın, daha farklı kazanmasını beklediğini söyledi.

Roberto Carlos, "Ben 3-0 kazanırlar diye tahmin ediyordum, ama maç zorlu geçti ve 1-0 kazandılar. Türk Milli Takımı'nı tebrik ediyorum. Finallerde de başarılı olacaklardır" dedi.

Reklam
Reklam

Brezilyalı futbolcu, ligde oynayacakları Ankaraspor maçıyla zorlu bir maç periyoduna gireceklerini belirtirken, Şampiyonlar Ligi'nde de İnter'le berabere kalmaları halinde de gruptan çıkacaklarını dile getirdi.