Carlos Carvalhal: Beşiktaş'a Kırgınlığım Yok

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Carlos...

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Carlos Carvalhal, Beşiktaş'a kırgınlığının olmadığını söyledi.

Geçen sezon Beşiktaş'ı çalıştıran Carlos Carvalhal'i takımın başına getiren İstanbul Büyükşehir Belediye, ligin ilk haftasında Beşiktaş'ı ağırlayacak. İki takımın da güçlü olduğunu vurgulayan Carvalhal, Cihan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, "Bütün şartları değerlendirdiğimiz zaman güzel bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. İki takımda güçlü ve her iki takımında futbolunu göz önüne aldığımız zaman insanlara zevk verecek bir maç olacağını düşünüyorum." dedi.

Reklam
Reklam

İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten teknik direktör Carlos Carvalhal, biran önce ciddi maçlara çıkmak istediklerini söyledi.

Beşiktaş'a karşı bir kırgınlığınız var mı? sorusuna ise Carlos Carvalhal, Beşiktaş'ta hiç kimseye hiçbir zaman bir kırgınlığının olmadığını, siyah - beyazlıların ise hayatına girdiği için çok memnun olduğunu ifade etti. Beşiktaş taraftarını da unutmayacağını söyleyen Carlos, "Bana gösterdikleri ilgiyi hep hatırlayacağım." dedi.

Son olarak transferleri değerlendiren Carvalhal, takımdaki oyunculardan memnun olduğunu ve şuan bir transfer düşünmediklerini ama heran herşey olabileceğini vurguladı.

Kadrosunu Turgay Bahadır, Taner Yalçın, Geraldes ve Portekiz Milli Takım kalecilerinden Eduardo'yla güçlendiren İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da gelecek sezon hedef UEFA Avrupa Ligi'ne katılabilmek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: