Carlos Carvalhal: Dinamo Kiev maçını kazanmak istiyoruz

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, yarın akşam UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev ile önemli bir...

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, yarın akşam UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev ile önemli bir maça çıkacaklarını ve kendi evlerinde oynayacakları bu karşılaşmayı kazanmak istediklerini söyledi.
UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev ile oynanacak karşılaşma öncesinde Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Portekizli çalıştırıcı, Dinamo Kiev ile yarın akşam çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "İyi bir takıma karşı oynayacağız. Karşımızda geçen yıl bizim takımımıza geçen yıl 8 gol atmayı başarmış bir takım var. Ancak Kiev'de bu yıl oynadığımız maçta son saniyelerde yediğimiz golle maçı kaybettik. Fakat maçın psikoloji tarafını kendimizi çevirdik. Yarınki maçla birlikte daha iyi şeyler yapabileceğimizi gösterdik üç puan almak için elimizden geleni yapacağız. Burada göz önünde bulundurulması gereken bir nokta var. Kiev'de oynadığımız maç öncesinde Kayserispor'a mağlup olmuştuk takımda bir moral bozukluğu vardı. Ancak yarınki maç öncesinde takımın morali ve güveni gayet yerinde. Yine takımımız daha kuvvetli ve kaliteli durumda. Kendi seyircimizin önünde bu maçı kazanmak istiyoruz. Rakip kontraatak oynuyor. Biz kendi oyun isteğimizi yansıtıp galip gelmek istiyoruz" diye konuştu.
Carvalhal, rakiplerinin çok etkili forvetleri olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "İlk maçta onlarında bizimde pozisyonlarımız oldu. Çok tehlikeli oyuncuları var. Bizim takımında kalitesi ortada. Herşeyden öte kendi seyircimizin önünde oynamamız bir avantaj. Onlarında desteği ile galip geleceğimize inanıyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz