Çarpıp Kaçan Sürücüyü Kırık Ayna Yakalattı

Adana'da bir kadına çarparak kaçan sürücü, kaza sırasında kırılan ayna parçalarının incelenmesi sonucu yakalandı.

Adana'da bir kadına çarparak kaçan sürücü, kaza sırasında kırılan ayna parçalarının incelenmesi sonucu yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 9 Ağustos'ta merkez Yüreğir ilçesi Sinanpaşa Mahallesi'nde, yolun karşısına geçmek isteyen Merve Kendircioğlu'na plakası alınamayan bir aracın çarparak ağır yaralaması üzerine çalışma başlattı.

Kaza sonrası olay yeri inceleme sırasında araca ait olduğu tahmin edilen kırık bir yan ayna bulan ekipler, yaklaşık 15 kadar servis ve yedek parça satan iş yerini inceleyerek aracın markasını ve modelini belirledi.

Reklam
Reklam

Cipin Adana'daki satış temsiliciliğindeki yetkililerle görüşen ekipler, aracın 01 TH 66 plakalı olduğunu belirleyerek ruhsat sahibi T.Ö'ye ulaştı. T.Ö'nün ifadesinde cipini arkadaşı Ş.E'ye emanet olarak verdiğini söylemesinin ardından ekipler, zanlı Ş.E'yi gözaltına aldı.

Cinayet Büro Amirliği'ndeki sorgusunda kazayı itiraf ettiği öğrenilen Ş.E, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Balcalı Hastanesi'nde tedavi altına alınan Merve Kendircioğlu'nun hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Muhabir: Ömer Yıldız / Volkan Kaşık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz