Carrefoursa’nın Yerel Basın İle Biz Bize Sohbetler’i Sakarya’dan Başladı

Türkiye’deki 20’nci yılını kutlayan CarrefourSA, “Yerel Basın ile Biz Bize Sohbetler” kapsamında Sakaryalı basın mensuplarıyla...

Türkiye’deki 20’nci yılını kutlayan CarrefourSA, “Yerel Basın ile Biz Bize Sohbetler” kapsamında Sakaryalı basın mensuplarıyla bir araya geldi. CarrefourSA Yönetim Kurulu Üyesi Merter Özay, toplantıda 2007 yılından bu yana Sakarya’ya yatırım yaptıklarını dile getirdi.

Türkiye perakende sektörünün lider markalarından CarrefourSA, “Yerel Basın ile Biz Bize Sohbetler” kapsamında CarrefourSA Yönetim Kurulu Üyesi Merter Özay’ın katılımıyla Sakarya Tunatan Restoran’da basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Sakarya’nın Marmara Bölgesi için önem arz eden şehirlerden biri olduğunu dile getirerek konuşmasına başlayan CarrefourSA Yönetim Kurulu Üyesi Merter Özay, “20 yıldır Türkiye’de faaliyet gösteriyor, perakende sektörüne olan katkımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte de yurdun dört bir yanında hizmet veren 250 mağazaya ulaştık. Bu yatırımlardan üçü Sakarya’da yer alıyor. 2007 yılında Sakarya’daki ilk yatırımımızı AdaCenter AVM’deki hipermarketimizi açarak gerçekleştirdik. Ardından Sapanca’da ve Hendek’te birer süpermarket yatırımına imza attık. İlerleyen yıllarda da müşteri talebine paralel olarak mağaza ağımızı genişleteceğiz” dedi.

CarrefourSA’nın Türkiye perakende sektöründe geçen 20 yıllık faaliyet hayatı boyunca hizmet verdiği illerde bölge ekonomisine ve istihdamına yatırım yaptığını belirten Merter Özay, 2013 itibariyle Sakarya’da toplam 120 kişiye istihdam sağlandığını dile getirdi. Özay, CarrefourSA olarak faaliyet gösterdikleri her şehirde, yerli ürünlere de reyonlarında yer vermeyi önemsediklerini belirterek, “Sakarya’da 2007 yılından bu yana mağazalarımızda CarrefourSA’nın standart ürün yelpazesinin yanı sıra yöre halkının sevdiği, bölgeye has, yerinde üretilen ürünlere de yer veriyoruz. Bunun için de Sakarya’da bugün 7 yerli üretici ile yaklaşık 80 üründe iş birliği gerçekleştiriyoruz. Böylelikle yaptığımız yatırımın yanı sıra bölge ekonomisine ve istihdamına da katkı sağlayarak, değer yaratmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Yatırımların yanı sıra eğitime destek amacıyla Sakarya Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ada Center AVM ile birlikte "Hayalimdeki 23 Nisan" konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenlediklerini dile getiren Merter Özay, “Geçtiğimiz yıl, yarışmamıza 300 okuldan 4 bine yakın eser katılırken, bu yıl 600 okuldan 10 binin üzerinde eser katılımı gerçekleşti. Sonuçlarını 19 Nisan’da açıklayacağımız yarışma kapsamında resim, şiir ve kompozisyon dallarında 21 kişiye tablet bilgisayar hediye ederken katılımcılarımıza da çeşitli hediyeler dağıtacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: