Çarşamba Anafen, SBS'de Türkiye Birincisi Çıkardı

Samsun Çarşamba Anafen Dershanesi 8. sınıf SBS sonuçlarına göre Türkiye birincisi çıkardı. Anafen öğrencisi Murathan...

Samsun Çarşamba Anafen Dershanesi 8. sınıf SBS sonuçlarına göre Türkiye birincisi çıkardı.

Anafen öğrencisi Murathan Yıldırım, soruların tamamını doğru cevaplayarak 500 tam puan aldı ve Türkiye birincileri arasına katıldı. Murathan Yıldırım, öğretmenlerinin tavsiyelerine uyduğunu belirterek, başarısını dershaneye borçlu olduğunu söyledi.

Dershane ve öğrencilerin başarısından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Çarşamba Anafen Dershanesi Müdürü Mehmet Mercan, başarılarının sürpriz olmadığını söyledi. Mercan, "Başarı dershanemizin, öğretmen arkadaşlarımızın, öğrencilerin, kıymetli velilerimizin, okullarımızın ve Çarşambamızın ortak ürünüdür. Bu başarıyı elde eden dershane öğrencilerimizi, anne ve babalarını, okul ve dershane öğretmenlerini tebrik ediyorum. Başarımızı öğretmen arkadaşlarımızın birlik ve beraberlik duygu ve düşüncesi ile çalışmasının yanında, planlı, programlı, özverili ve sistemli çalışmamıza bağlıyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Mercan, OYP yerleştirme puanlarına göre 492,493 puanla Ayşegül Güven, 492,286 puanla Murathan Yıldırım,
490,889 puanla Umut Soysal, 490,861 puanla Sedanur Gündüzoğlu, 486,786 puanla Ömer Öğe isimli öğrencilerin Samsun'da ilk 100’e girdiğini belirtti. Mercan, yine OYP’ye göre Samsun'da ilk 1000’de 55 öğrencilerinin yer aldığını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: