Çarşamba Belediye Başkanı Dündar:

 Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, "Son 2 yılda yenilenmeyen ya da tadilat yapılmayan cadde ve sokak kalmadı" dedi.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, "Son 2 yılda yenilenmeyen ya da tadilat yapılmayan cadde ve sokak kalmadı" dedi. Dündar, yaptığı açıklamada, ilçe genelinde tüm çalışmalara hız verdiklerini belirtti. İlçe merkezinde son 9.5 yıl içinde 100 kilometrenin üzerinde sıcak asfalt ve kilit parke yol yapıldığını ifade eden Dündar, "Yine aynı yıllar içinde yaklaşık 65 kilometre ilave kanalizasyon ve altyapı çalışmaları tamamlandı. Batıyaka bölgemizin en işlek caddelerinden olan Değirmenbaşı Caddesi’nde yol çalışmaları tamamlandı, kaldırım çalışmaları devam ediyor. Doğuyaka bölgemizde Atatürk Bulvarı’nda yol ve kaldırım çalışmalarına başladık. Çarşı yanından Belediye Sarayı önüne kadar bir kilometre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yeni yol yapıyoruz. İlçe genelinde birçok sokakta yol çalışmaları sürüyor. Son 2 yılda yenilenmeyen ya da tadilat yapılmayan cadde ve sokak kalmadı" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: