Çarşamba Belediyesinin Çalışmaları

 Çarşamba'ya bağlanan Cumhuriyet Mahallesi’ne yol, altyapı ve kapalı pazar yeri yapma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Çarşamba'ya bağlanan Cumhuriyet Mahallesi’ne yol, altyapı ve kapalı pazar yeri yapma çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, ilçeye 3 kilometre uzaklıktaki Cumhuriyet Mahallesi’nde 3 yılda büyük işler başardıklarını söyledi. Yaklaşık 12 kilometre altyapı, yağmur suyu şebekesi ve terfi merkezi inşa ettiklerini belirten Dündar, şunları kaydetti: "30-35 yıldır sağlık açısından da büyük sorunların yaşadığı Cumhuriyet Mahallesi'ni altyapıya kavuşturduk. 1973 yılında devlet tarafından yaptırılan evlere taşınan 240 haneden oluşan Cumhuriyet Mahallesi, günümüzde 1200 hanenin yaşadığı 5 bin nüfuslu bir yerleşim merkezi haline geldi. Mahalleye 12 metre genişliğinde 7 kilometre uzunluğunda parke yol ve kaldırım yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Ayrıca mahalleye eski pazar yerinin olduğu alana modern kapalı pazar yeri yaptık. Mahallemizin eksik olan çevre düzenleme ve aydınlatma çalışmalarını da yakın zamanda tamamlayacağız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: