Çarşamba Gençlik Merkezi'nin Faaliyetleri

  Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, temmuz ayında açılan Çarşamba Gençlik Merkezi'nin kurs sayısını artırdığını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, temmuz ayında açılan Çarşamba Gençlik Merkezi'nin kurs sayısını artırdığını söyledi. Aydın, Çarşamba'da Gençlik Merkezi'nin faaliyetlerini ara vermeden sürdürdüğünü belirtti. "Gençlerimizin sosyalleşmesini, yeni beceriler kazanmasını sağlamak, boş zamanlarını verimli ve aktif geçirmelerini sağlamak amacıyla kurs sayımızı arttırıp, donanımlı eğiticilerimiz ile çalışmaya devam ediyoruz" diyen Aydın, şöyle devam etti: "Sayın Bakanımız Suat Kılıç’ın talimatlarıyla Gençlik Merkezimiz bünyesinde ücretsiz olarak açılan kurs sayımızı talepler doğrultusunda çoğaltıyoruz. Bu kapsamda gitar kursumuz aktif şekilde çalışmalarını devam ettirmekte ve kısa sürede konsere hazırlanacak düzeye geldi. Bunun yanında bağlama ve koro eğitmenimiz ile bir tasavvuf müziği korosu oluşturmak için öğrenciler ile çalışmalara başlandı. Öğrencilerimize derslerinde destek verebilmek amacı ile matematik ve İngilizce kurslarımız başladı. Ney, kemençe, bilgisayar, satranç, piyano, halk oyunları gibi kurslar da gelecek talep doğrultusunda açılacak kurslardır.” Gençlik Merkezi'nin yeni başlattığı kampanya ile "okumayan çocuk kalmasın" diyerek yola çıktıklarını ve kitap toplama kampanyası başlattıklarını ifade eden Aydın, "Çarşamba Gençlik Merkezi'nin tanıtımını yapabilmek ve gençlerimizi daha fazla sosyal alanlara çekebilmek için gençlik liderimiz eşliğinde okul okul gezerek tanıtımlarımızı yapıyoruz. Bu sebeple bir alana yönelmek isteyen, yapılacak ödüllü yarışmalara katılmak isteyen, bir projesi olan ve bir gezi programına dahil olmak isteyen tüm gençlerimizi, Gençlik Merkezimize bekliyoruz" diye konuştu. Aydın, Gençlik Merkezi'nde açılan ve açılacak tüm kursların ücretsiz olduğunu da sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: