Çarşamba Polisi, Suça Geçit Vermiyor

Samsun'un Çarşamba ilçesinde polisin yaptığı güvenlik uygulamalarında 3 adet ruhsatsız silah ele geçirilirken çok sayıda...

Samsun'un Çarşamba ilçesinde polisin yaptığı güvenlik uygulamalarında 3 adet ruhsatsız silah ele geçirilirken çok sayıda araca ve sürücüye de işlem yapıldı.

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Ekipleri ilçede güvenlik ve yol uygulaması yaptı. 3 şahıs üzerinde ruhsatsız 2 adet 14’lü Beratta, 1 adet 16’lı Browning tabir edilen silah ve bu silahlara ait 30 adet mermi ele geçirildi. Yapılan trafik uygulamalarında ise 3 şahsa alkollü, araç kullanmaktan, 8 şahsa çeşitli trafik suçlarından toplamda 6 bin 100 lira para cezası uygulandı. 4 sürücünün ehliyetine el konuldu.

Reklam
Reklam

Ayrıca uygulama noktasından kaçan bir araçla da kısa süreli kovalamaca yaşandığı, aracın köy yolunda yakalandığı, ele geçen ruhsatsız silahlardan 1 adet 16’lı Browning tabancanın kaçan aracı kullanan şahısta çıktığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz