Çarşamba Ticaret Odası Ve Borsası'ndan Başkan Yılmaz’a Ziyaret

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile Çarşamba Ticaret Borsası'nın (ÇTB) yeni yönetimleri, Samsun Büyükşehir...

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile Çarşamba Ticaret Borsası'nın (ÇTB) yeni yönetimleri, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete son yapılan seçimlerde başarılı olan ÇTSO yeni yönetim kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz, yönetim kurulu Üyeleri, ÇTSO Meclis Başkanı ve meclis üyeleri ile seçimlerde güven tazeleyerek yeniden ÇTB yönetim kurulu Başkanı seçilen Kazım Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri, ÇTB Meclis Başkan ve üyeleri katıldı. Oda ve borsa başkanları, yeni yönetimlerini Başkan Yılmaz’a tanıtarak Çarşamba’nın gelişimi ve büyümesi yönünde atılacak her adımın yanında olma ve ilçeleri için yeni projeler üreterek katkı verme kararlılığında oldukları mesajını iletti.

Reklam
Reklam

Seçimlerdeki başarıları için her başkan ve yönetimlerini tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, “İki kurumumuz da Çarşamba ilçemiz için çok önemli. Bundan önceki yönetimlerin de Çarşambamız için güzel hizmetleri ve katkıları oldu. Öncelikle ben eski yönetimde yer alan arkadaşlarımıza da hizmetleri için teşekkür etmek istiyorum. Yeni gelen arkadaşlarımızın da bu hizmet yarışında devraldıkları bayrağı daha ileriye taşıyacaklarına ve el birliği ile Çarşamba için yapılacak çalışmalarda her türlü desteği vereceklerine gönülden inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: