Çarşamba TOKİ sakinleri iftarla komşuluğu pekiştirdi

Samsun'un Çarşamba ilçesindeki TOKİ konutlarında yaşayan 450 kişi, düzenlenen iftarda bir araya gelerek komşuluk ilişkilerini...

Samsun'un Çarşamba ilçesindeki TOKİ konutlarında yaşayan 450 kişi, düzenlenen iftarda bir araya gelerek komşuluk ilişkilerini kuvvetlendirdi. TOKİ Camii İmamı İdris Gülçiçek, "Bu iftarları her yıl Kadir Gecesi'nde düzenleyerek geleneksel hale getirmek istiyoruz." dedi.
TOKİ Camii İmamı İdris Gülçiçek ve organizasyonun yapılmasına destek veren Salim Karaca bu etkinliği her yıl Kadir Gecesi'nde yaparak geleneksel hale getirmeyi planladıklarını bildirdi. İmam Gülçiçek, etkinlikte katkısı bulanan TOKİ Boğaziçi Yönetim Başkanı Haluk Reis ve iftar programına katılan tüm cami cemaatine teşekkür etti.
İftar yemeğinden sonra Kadir Gecesi, cami avlusunda TOKİ sakinleri ile birlikta idrak edildi. Gecede cami cemaatinden oluşan çocuk ilahi gurubu da ilahiler söyleyerek geceye renk kattı. TOKİ sakinlerinden İbrahim Türk ve diğer konuklar, böyle bir kaynaşmanın güzel olduğunu Kadir Gecesi'ne denk getirilmesinden dolayı da ayrıca mutlu olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz