Çarşamba'da 28 Bin Öğrenci Ders Başı Yapacak

 Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, 2013-2014 eğitim-öğretim yılında Çarşamba'da 28 bin öğrencinin ders başı yapacağını söyledi.

Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, 2013-2014 eğitim-öğretim yılında Çarşamba'da 28 bin öğrencinin ders başı yapacağını söyledi. Aktaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede ilkokullarda 9 bin 674, ortaokullarda 9 bin 412 ve liselerde 8 bin 931 öğrenci bulunduğunu bildirdi. Çarşamba'da 2013-2014 eğitim-öğretim yılında 28 bin öğrencinin ders başı yapacağını belirten Aktaş, şunları kaydetti: "İlkokul ve ortaokullarda 4 bin 452, ortaöğretim okullarımızda ise 3 bin 577 öğrencimiz taşımalı eğitimden yararlanacak. İkili eğitim yapacak olan okullarımızda elbette sıkıntılar olacaktır, bunları gidermek için çalışıyoruz. Çarşamba'mızda tüm okullarımızın öğretmen görevlendirmelerini yaptık ve yaklaşık bin 800 personelimizle 28 bin öğrencimize eğitim vereceğiz. Öğrencilerimizin araştıran, soruşturan, hal ve hareketleri ile örnek olan birer birey olarak yetişmelerini temenni ediyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: