Çarşamba'da Asayiş

Çarşamba ilçesinde 52 kök Hint keneviri ele geçirilirken, bir kargo firmasında yapılan aramada 147 kilogram tütün, 686 paket makoron (boş

Çarşamba ilçesinde 52 kök Hint keneviri ele geçirilirken, bir kargo firmasında yapılan aramada 147 kilogram tütün, 686 paket makoron (boş sigara filtresi) ile çay ocağında 55 kilogram kaçak çay yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Çarşamba Jandarma İlçe Komutanlığı ekiplerince Namazlı köyünde yapılan aramada, Yıldıray A'ya (35) ait tarlada, 52 kök dişi Hint keneviri ile 4 kilogram kubar esrar ele geçirildi.

Gözaltına alınan Akçagöz, adliyeye sevk edildi.

Öte yandan Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin bir kargo firmasında yaptığı aramada Erdoğan K. (24), adına gelen kargodan 147 kilogram tütün, 686 paket makoron ve çay ocağında 55 kilogram kaçak çay yakalandı.

Reklam
Reklam

Erdoğan K, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Muhabir: Yaşar Karaman / Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: