Çarşamba'da Hükümlülere "Nasıl Yardım Alabilirim?" Konferansı

 Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından, hükümlülerin iyileştirilmesi ve topluma kazandırılması amacıyla planlanan uygulama kapsamında "Nasıl Yardım Alabilirim?" konulu konferans verildi.

Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından, hükümlülerin iyileştirilmesi ve topluma kazandırılması amacıyla planlanan uygulama kapsamında "Nasıl Yardım Alabilirim?" konulu konferans verildi. Çarşamba Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Ali Kemal Turan'ın verdiği konferansta, hükümlülere sosyo-ekonomik riskleri azaltmaya yönelik olarak kişilerin çaresiz kaldıkları durumlarda nasıl yardım alabilecekleri, yardım kaynaklarının ve kuruluşlarının içeriği, yardım alabilmek için gerekli şartların neler olduğu konularında bilgi verildi. Soru - cevap şeklinde devam eden konferans sonunda hükümlülere katılım belgeleri verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz