Çarşamba’da İki Aile Arasında Kavga: 13 Yaralı

Samsun’un Çarşamba ilçesi Sefalı köyünde iki aile arasında çıkan kavgada 13 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre,...

Samsun’un Çarşamba ilçesi Sefalı köyünde iki aile arasında çıkan kavgada 13 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun’un Çarşamba ilçesi Sefalı köyünde iki aile arasında daha önceden var olan bir husumetin kavgaya dönüşmesi sonucu bir aileden 7, diğer aileden 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin olaya müdahalesinin ardından olay yatıştırıldı. Kavgada yaralanan İ.Ö. (71), K.Ö. (71), A.Ö. (25), O.Ö. (32), N.Ö. (44), F.Ö. (51), T.Ö. (27), S.Y. (41), E.Ö. (31), R.Y. (32), H.Ö. (69), F.Ö. (62) ve O.Y. (32) kaldırıldıkları Çarşamba Devlet Hastanesi’nde tedavi edildi. Taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu.

Reklam
Reklam

Ayrıca olayda O.Ö. (32), pompalı tüfekle karşı taraftan bir araca ataş ettiği gerekçesiyle jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: