Çarşamba'da "Yeni Bir Ev Yeni Bir Yaşam" Projesi

Kaymakam Caner Yıldız, "Yeni Bir Ev Yeni Bir Yaşam" Projesi'nde 3. etap çalışmalarına en kısa zamanda başlayacaklarını söyledi.

Kaymakam Caner Yıldız, "Yeni Bir Ev Yeni Bir Yaşam" Projesi'nde 3. etap çalışmalarına en kısa zamanda başlayacaklarını söyledi. Yıldız, projede bugüne kadar 55 evi tamamladıklarını belirtti. "Başlattığımız ‘Yeni Bir Ev Yeni Bir Yaşam’ Projesi ile iki sene içinde 55 evi bitirdik. Şimdi 3. etap çalışmalarına başlayacağız ve 36 ev yapacağız" diyen Yıldız, şunları kaydetti: "Bu 36 evin 3’ü onarım, kalan 33 ev ise yeni ev olacak. Bu 36 evi de kasım ayına kadar teslim etmeyi planlıyoruz. Bu etabın da tamamlanmasının ardından 52 evlik 4. etabı başlatacağız ve önümüzdeki yılın bahar aylarında teslim etmeyi planlıyoruz. 4. etabın sona ermesinden sonra yaklaşık 150 ev yapmış olacağız. Projemize talep arttı, ancak herkese ev yapamayız. Öncelikli olarak yaşlı, hasta ve dul olanlara ev yapıyoruz. Vatandaşlarımız başvurularını yapıyor, biz de bu başvuruları değerlendirerek Ankara’ya gönderiyoruz. Ankara’dan onay geldiği takdirde evleri yapıyoruz. Vatandaşın tapusu olduğu takdirde başvurabilir.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: