Çarşamba’nın 2013 Yatırımları Konuşuldu

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atanan...

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atanan Adem Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Mehmet Köse, İl Özel İdarelerinin kalkınmanın lokomotif kurumlarının başında geldiğini ifade ederek, "İlçemizde yapılan yatırımların büyük bir kısmı İl Özel İdare marifeti ile hayata geçirilmektedir. İl Genel Meclis üyelerimiz ile birlikte çok başarılı projelere imza attık, bundan sonra da atmaya devam edeceğiz. Bilindiği gibi TBMM’de görüşülmesine devam edilen Büyükşehir Yasası ile Özel İdarelerin kapatılması öngörülmektedir. Ancak yasa çıkana kadar İl Özel İdareleri yatırımlarına duraksamadan devam edecektir. Sayın Genel sekreterimize hem yeni görevi nedeniyle başarı dileğinde bulunduk hem de 2013 yılı için ilçemizde yapılması planlanan projeleri de konuşma ve değerlendirme fırsatı bulduk” dedi.

Reklam
Reklam

İlçe Başkanı Mehmet Köse ile İl Genel Meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Genel Sekreter Adem Arslan, Samsun'a hizmet noktasında bürokrasi ve siyaset olarak her zaman eşgüdüm içerisinde hareket edeceklerini ve hizmetlerin birlikte takipçisi olacaklarını ifade etti.

Ziyarete AK Parti Çarşamba İlçe Başkan Yardımcısı Mahmut Çekiç, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Yıldırım, İbrahim Tarım, Mustafa Baş ve Ali Arslan ile Dikbıyık İçme Suyu Grup Başkanı Mustafa Battal ile Durusu İçme Suyu Grup Başkanı Enver Arslan da katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: