Çarşamba'ya Sosyal Hizmetler Alanında Yeni Projeler

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Çarşamba Belediyesi’nin birlikte yürüttüğü Engelsiz Yaşam Merkezi, Sosyal Hizmet Binası ve Huzurevi proje çalışmaları devam ediyor.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Çarşamba Belediyesi’nin birlikte yürüttüğü Engelsiz Yaşam Merkezi, Sosyal Hizmet Binası ve Huzurevi proje çalışmaları devam ediyor. Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım ile İlçe Müdürü Zekai Varol Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı ziyaret ederek, ilçeye yapılması planlanan Engelsiz Yaşam Merkezi, Sosyal Hizmet Binası ve Huzurevi gibi projeler için görüş alışverişinde bulundu. Belediye Başkanı Dündar, ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, hükümetin aile, kadın ve yaşlılara yönelik hizmetlerde büyük yol kat ettiğini söyledi. Dündar, yaşlıların bakımlarının, ihtiyaçlarının huzurevlerinin yanı sıra evde bakım hizmetiyle karşılandığını belirterek, "Yaşlıların günlük yaşamı kolaylaştırılırken onlara yalnız olmadıklarını da hissettirmenin benimsendiği hizmetler yapılıyor. Çarşamba'yı bir bütün olarak düşünüyor ve planlıyoruz. Yaklaşık 140 bin köy ve merkez nüfusuyla bölgenin en büyük ilçelerinden olan Çarşamba’ya Engelsiz Yaşam Merkezi, Sosyal Hizmet Binası ve Huzurevi gibi hizmetleri biran önce kazandırmayı amaçlıyoruz" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: